Το νέο γαστρονομικό μας στέκι ''Το Πανόραμα της Βούλας''

Το Πανόραμα της Βούλας: Το νέο γαστρονομικό μας στέκι ''Το Πανόραμα της Βούλας'' Ενας πανέμορφος ζεστός χώρος, με μοναδικές γεύσεις, έκανε μόλις την εμφάνισή του στη Βούλα κι έχει ξετρελάνει τα νότια προάστια.

Ο λόγος για το "Πανόραμα της Βούλας", το οποίο, όπως ακριβώς λέει και το όνομά του, βρίσκεται σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, στο Πανόραμα της Βούλας, ακριβώς απέναντι από την πλατεία του Άλσους και τον Ι.Ν. του Αγίου Νεκταρίου.
Αν και φρέσκο στα γαστρονομικά δρώμενα των νοτίων προαστίων, το "Πανόραμα της Βούλας" έχει κλέψει τις καρδιές όλων μας! Μοναδική διακόσμηση, ζεστό περιβάλλον, μα πάνω απ' όλα γευστικό και ποιοτικό φαγητό είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που το ανεβάζουν στην κορυφή των προτιμήσεων των κατοίκων των νοτίων προαστίων κι όχι μόνο!

Ποια είναι τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει; Τα ολόφρεσκα λευκά και σικάλεως ψωμάκια που ζυμώνονται από τους ίδιους καθημερινά, τα νωπά ελληνικής προέλευσης κρέατα που παρασκευάζονται καθημερινά για εμάς και ψήνονται στα κάρβουνα, αλλά και το εξαιρετικό παγωτό μηχανής!
Στα highlights του καταλόγου η ποικιλία κρεάτων, που αποτελείται από 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μπουτάκια κοτόπουλου σε παιδάκια, λουκάνικο με πράσο και μπριζολάκια χοιρινά και η οποία σιγοψήνεται στα κάρβουνα.
Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την μαγική αυλή του, οπού εκτός από το φαγητό μπορείτε να απολαύσετε και τον πρωινό σας καφέ!

Source: LIFE, τεύχος 18, 2014


26 Σεπτέμβριος
Δείτε το προφίλ του Το Πανόραμα της Βούλας
Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1711 φορές.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:
facebook
twitterΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
.DE .GR .BG

Copyright © 2001-2014 Estiatoria.com
Η χρήση των εικόνων και δεδομένων από την ιστοσελίδα, απαγορεύεται χωρίς αναφορά στην ιστοσελίδα μας.
Η ευθύνη για την ακρίβεια των δημοσιευμένων των πληροφοριών είναι των καταχωρημένων κέντρων.
Παρακαλώ, να ενημερώστε τον διαχιριστή του estiatoria.com για τυχών ανακρίβειες πληροφοριών εδώ