Το Πανόραμα της Βούλας είναι το σουβλάκι που έλειπε από την περιοχή

Το Πανόραμα της Βούλας: Το Πανόραμα της Βούλας είναι το σουβλάκι που έλειπε από την περιοχή Ανεβαίνεις, ανεβαίνεις και όταν φτάσεις στον Άγιο Νεκτάριο πάρκαρε (θα βρεις εύκολα πάρκινγκ) και δες δεξιά σου. Εκεί βρίσκεται το πανόραμα της Βούλας. Όχι σαν περιοχή, αυτό το ξέρεις. Εκεί βρίσκεται το Πανόραμα της Βούλας, το ψητοπωλείο - σουβλατζίδικο. Μία πρόταση που έλειπε από την περιοχή και ήρθε να καλύψει το κενό με τον καλύτερο τρόπο.
Άνοιξε τον Μάρτιο του 2014 και μέσα σε λιγότερο από ένα εξάμηνο ο Θάνος και ο Αλέξανδρος -είναι αδέρφια- κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα μαγαζί για το οποίο μιλάνε όλα τα νου-πού. Οι λόγοι πολλοί, μα πάνω από όλα είναι η ποιότητα στο φαγητό τους. Όλα τα κρέατα είναι ιδανικά και όσο πρέπει μαριναρισμένα πριν μπούνε στα κάρβουνα. Αλλά όπως θα ξέρεις καλά, τα κάρβουνα είναι αυτά που τους δίνουν ζωή και σε κάνουν να τα κοιτάς με το σαλάκι έτοιμο να τρέξει. Αυτά και τα υπόλοιπα πράγματα που θα δεις στον κατάλογό του.

Επιβάλλεται να δοκιμάσεις το μπιφτέκι που είναι 100% μοσχαρίσιο, τα λουκάνικα με πράσα, τα μπριζολάκια χοιρινά αλλά και την σπιτική μελιτζανοσαλάτα “της μαμάς” από τις σάλτσες. Αν θες κάτι διαφορετικό, ρώτα για το μαγειρευτό ημέρας. Μόλις κάτσεις θα έρθουν τα ψωμάκια. Αν αναρωτηθείς για ποιό λόγο είναι τόσο φρέσκα, μάθε ότι ζυμώνονται καθημερινά. Και όλα αυτά πάντα σε λογικές τιμές.

Όλα αυτά τοποθέτησε τα σε ένα πολύ όμορφο χώρο, με υπέροχη διακόσμηση που σου βγάζει αμέσως ζεστασιά. Επιβάλλεται να καθίσεις κοντά στο παράθυρο -’η αν έχει καλό καιρό στην αυλή- για να χορτάσεις και από την θέα του πανοράματος (τώρα εννοώ την περιοχή).

Αν πάλι θες να τα απολαύσεις όλα αυτά από το σπίτι σου τότε το μόνο που χρειάζεται είναι να μένεις Βούλα, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη ή Καβούρι και το ρολόι να δείχνει κάπου μεταξύ 12:30 και 00:30.

Καλή σου όρεξη.


Source: www.nou-pou.gr


29 Οκτώβριος
Δείτε το προφίλ του Το Πανόραμα της Βούλας
Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1315 φορές.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:
facebook
twitterΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
.DE .GR .BG

Copyright © 2001-2014 Estiatoria.com
Η χρήση των εικόνων και δεδομένων από την ιστοσελίδα, απαγορεύεται χωρίς αναφορά στην ιστοσελίδα μας.
Η ευθύνη για την ακρίβεια των δημοσιευμένων των πληροφοριών είναι των καταχωρημένων κέντρων.
Παρακαλώ, να ενημερώστε τον διαχιριστή του estiatoria.com για τυχών ανακρίβειες πληροφοριών εδώ